Jogi nyilatkozat

Információk

A Prime Estate Investment Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Prime Estate Investment Kft. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszerről az Prime Estate Investment Kft. munkatársai, megbízottjai adnak tájékoztatást.

A Prime Estate Investment Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

A Prime Estate Investment Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Prime Estate Investment Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Prime Estate Investment Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 8.00-20.00-ig.