Elhelyezkedés

A Széll Kálmán Tér infrastrukturális fejlettsége és közelsége minden szolgáltatást könnyen és gyorsan elérhetővé tesz. Az épület megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel is egyszerű. A szomszédos megállóból Óbuda vagy Kelenföld felé induló járatokkal néhány perc alatt a Belvárosba, illetve Széll Kálmán térre juthatunk a 4,6,17 és 19-es villamossal. Az 5-ös számú HÉV Margit híd megállója pár perc sétával elérhető.

A Mechwart Park társasház a 2013-ban a Legszebb Magyarországi Parknak választott zöld sziget mellett helyezkedik el. A park mellett található a II. Kerületi Önkormányzat is. Az intézmény folyamatosan, egész évben biztosítja a park rendezettségét és tisztaságát.

Az épület Buda egyik legfrekventáltabb helyén , a Rózsadomb bejáratánál fekszik a Mammut bevásárló központ, az Átrium színház, a csodálatos Millenáris park és a Margit sziget szomszédságában.

Az közelmúltban jelentős átalakításon és felújításon átesett Széll Kálmán tér, a Margit körúton található ipari épület lebontása és tervezett csodálatos új park létrehozása nagymértékben növelik a komfortérzetet az ingatlan szomszédságában. A körút ezen részén a friss levegő áramlása megnőtt, és egy zöld sziget jött létre a Mechwart Parkban. A régi villamosok lecserélésével számottevően csökkent a zajterhelés a villamos vonal mentén, továbbá az új, modern és kényelmes villamosok esztétikailag is pozitív változást hoztak a közlekedésben.

  • Jó közlekedés
  • Zöld övezet
  • Megújuló városrész
  • Központi elhelyezkedés és parkolóházak

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 8.00-20.00-ig.